Techart: Πλήρες πακέτο για την Porsche Macan

H Techart επανήλθε όπως είχε υποσχεθεί παρουσιάζοντας ένα πλήρες βελτιωτικό πακέτο για την Porsche Macan με αύξηση ισχύος και κοσμητική εξατομίκευση,

H Porsche Macan φαίνεται νε δελεάζει και να γοητεύει όλο και πιο πολύ τους βελτιωτές. Ο τελευταίος από αυτούς, η Techart, προτείνει μηχανική βελτίωση, αλλά και ένα πλήρες κοσμητικό πακέτο.

Ύστερα από τις δημιουργίες του Hamann, της Carlex και της ίδιας της Techart σε κοσμητικό επίπεδο, αυτή η τελευταία επανέρχεται όπως μας είχε υποσχεθεί με ένα πλήρες βελτιωτικό πρόγραμμα. Από τα μια μεριά το πρόγραμμα υλοποιείται με ένα ανθρακονημάτινο κιτ καροσερί με εμπρός σπόιλερ, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτη με υποδοχές για τη φιλοξενία των εξόδων των εξατμίσεων. Να σημειώσουμε ότι το εμπρός σπόιλερ  που απευθύνεται στην έκδοση Turbo είναι διαφορετικό εξαιτίας διαφορετικών τεχνικών απαιτήσεων. Στα δευτερεύοντα αξεσουάρ να αναφέρουμε τις πτέρυγες ψηλά στο μέσο της πόρτας του πορτμπαγκάζ και το στέλεχος των πλευρικών καθρεφτών.

Ο αναπρογραμματισμός στην ηλεκτρονική διαχείριση του μοτέρ επέτρεψε στη Macan S να περάσει από τους 340 στους 410 PS, στην Turbo από τους 400 στους 450 PS και στην Diesel από τους 258 στους 300 PS.

Όσον αφορά την ανάρτηση επωφελήθηκε ενός χαμηλώματος κατά ένα πόντο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία ζαντών από 21” και 22” και να παραγγείλουν κατά πώς θέλουν το εσωτερικό μέσα από μια μεγάλη γκάμα εξατομίκευσης.

[Πηγή Techart]