Η Porsche Macan στα χέρια του Hamann

Ο Hamann αναλαμβάνει να βελτιώσει συνολικά τη Macan S Diesel, με bodykit, μηχανολογική επέμβαση και εξατομίκευση στην καμπίνα. Για το βάψιμο, τι να πούμε;

Porsche Macan

Ο Hamann δεν είναι είναι ένας από τους βελτιωτές που βαδίζει στην πεπατημένη. Η προκλητικότητα είναι μέσα στο ρεπερτότιό του, οπότε παρουσιάζοντας μια Porsche Macan στα χρώματα Gulf δεν μας κατέλαβε εξ απήνης.

Το δείγμα που βλέπετε, μάλιστα, έχει για βάση του τη Macan S Diesel. Η βελτίωση αποτελείται από ένα πλήρες κιτ « widebody» που συνίσταται από εμπρός προφυλακτήρα, φαρδιά φτερά, πλευρικά μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα. Και αν η διακόσμηση του αυτοκινήτου είναι κομμάτι κραυγαλέα, από την άλλη δείχνει ομοιογενής και γοητευτική με τον τρόπο της.

Το αισθητικό κομμάτι, αλλά και αυτό της ουσίας όσον αφορά το πάτημα της Macan του Hamann, το αυτοκίνητο φορά σφυρήλατες 22άρες ζάντες με λάστιχα 295/30 ZR 22. Αλλά και πιο κοντά ελατήρια που χαμηλώνουν τη Macan από τη στοκ θέση της κατά 2,5 πόντους.

Στο μηχανολογικό κομμάτι, το μοτέρ ντίζελ ανέβηκε από τα 258 άλογα στα 300 και η μέγιστη ροπή από τα 59,1 στα 68,3 kgm. Νούμερα που επιτρέπουν στη Macan του Hamann να κερδίσει 0,4” στην επιτάχυνση 0-100 km/h, κατεβαίνοντας στα 5,7”.  

Ο Hamann προχωρά και στην εξατομίκευση της καμπίνας επί παραγγελία του πελάτη, τόσο όσον αφορά τον εξοπλισμό και την εργονομία όσο και στα υλικά. Η γκάμα αλλαγών είναι τεράστια και τελειώνει εκεί που τελειώνει και το πορτοφόλι του πελάτη.

[Πηγή Hamann]