Βελτιωμένη Porsche Macan από την TechArt

Η TechArt διακατέχεται από ψύχωση να βελτιώνει ό,τι φορά για σήμα το αλογάκι της Στουτγάρδης και η Macan δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Βέβαια, τα καλά μαντάτα για τη Macan, που πιθανόν να εξελιχτεί στο πιο δημοφιλές μοντέλο της Porsche, η TechArt μας το κρατά για τους ερχόμενους μήνες. Και θα περιλαμβάνουν από πακέτο σπορ ανάρτησης με σπορ ελατήρια και ηλεκτρονικό χαμήλωμα, αλλά και αναβάθμιση της ECU για τις 6κύλινδρες Macan.

Παράλληλα θα εντάξει στη βελτίωση και ένα αεροδυναμικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, πτέρυγα οροφής, διαχύτη πίσω, φούσκωμα φτερών και πλευρικά μαρσπιέ.

Τα στοιχεία βελτίωσης που είναι άμεσα διαθέσιμα περιλαμβάνουν νέες ζάντες ελαφρού κράματος 20” και 21”, σε τέσσερα σχέδια και με τους κατάλληλους αποστάτες. Στα άμεσα διαθέσιμα περιλαμβάνονται και οι εσωτερικές κοσμητικές αναβαθμίσεις: Τιμόνι σε νέο σχέδιο με στεφάνη από ξύλο τικ που ενσωματώνει τα paddle shifters, αλουμινένια πεντάλ και footrest, πατάκια νέας σχεδίασης για την καμπίνα και το πορτμπαγκάζ, φωτιζόμενα προστατευτικά των μαρσπιέ και μια μεγάλη γκάμα από διακοσμητικά, σε ξύλο και ανθρακόνημα.

Επίσης για όποιους θέλουν να εξατομικεύσουν ακόμη περισσότερο τη Macan τους, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από δερμάτινες επενδύσεις για τα καθίσματα, τις πόρτες και το ταμπλό.

[Πηγή TechArt]