Νέο Renault Sandero R.S. @ πίστα

H Renault με ένα video μας δείχνει πως το νέο μικρό GTi που προορίζεται για τη Λατινική Αμερική είναι ουσιαστικά είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή.

Renault Sandero R.S.: a great launch in Brazil

Ύστερα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο web και τα δύο teaser videos, η Renault μας δείχνει πλέον το εκρηκτικό χάτσμπακ στην πίστα Velopark στο Porto Alegre της Βραζιλίας.

Η επιλογή της τοποθεσίας έγινε επειδή το Sandero, που στην Ευρώπη φέρει τα σήματα της Dacia διατίθεται αποκλειστικά στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, όπου η οικονομική φίρμα απουσιάζει, ως Renault.

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε κάτι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sandero R.S. Αν και πληροφορίες θέλουν να κινείται από ένα ατμοσφαιρικό δίλιτρο μοτέρ, στα videos ακούγεται περισσότερο ως υπερτροφοδοτούμενο. Υποθέτουμε πως στην πρώτη περίπτωση θα πρόκειται για τον κινητήρα του προηγούμενου Clio R.S., ενώ στη δεύτερη τον 1.6 τούρμπο που κινεί το σημερινό.

Όποιος κινητήρας κι αν έχει επιλεγεί πάντως, θα μπορεί να χρησιμοποιεί και αιθανόλη, καύσιμο που στη Βραζιλία είναι εξίσου, ή και περισσότερο, δημοφιλές με τη βενζίνη.

[Πηγή: Renault]