Εξαρτήματα ανάρτησης Eibach για το Seat Leon Cupra

Εικόνα burnout
Burn Out Team 28 Μάιος 2014

Με 280 ίππους, το νέο Seat Leon Cupra δεν είναι μόνο ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα της αγοράς, αλλά είναι και ένα από τα πιο δυναμικά. Ένα νέο ρεκόρ πέτυχε πρόσφατα το ισπανικό αυτό hatchback αφού έκανε τον ταχύτερο γύρο στην κατηγορία του στο περίφημο Nordschleife του Nürburgring.
Αλλά υπάρχει και περιθώριο βελτίωσης, όπως αποδεικνύουν τα προϊόντα Eibach. Τα ελατήρια Pro-Kit, μειώνουν το κέντρο βάρους του Seat, και του προσδίδουν μια χαμηλότερη σιλουέτα και πιο δυναμικό χειρισμό.
Σύντομα θα διατίθεται στην γραμμή παραγωγής το Eibach B12 Pro-Kit, που μαζί με τα ελατήρια Pro-Kit, θα περιλαμβάνει ειδικά προσαρμοσμένα μονοσωλήνια αμορτισέρ αερίου της Bilstein. Επίσης, σε εξέλιξη είναι τα Eibach Pro-Street-S Coil-Overs, με εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και δυνατότητα για μεμονωμένη ρύθμιση του ύψους.
Οι Eibach Anti-Roll-Kit αντιστρεπτικές κάνουν ότι λέει και τ‘ όνομα τους, δηλαδή μειώνουν τις κλίσεις του αμαξώματος και προσφέρουν μία ακόμα πιο sport αίσθηση. Μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα προϊόντα.
Τέλος, οι αποστάτες τροχών αλουμινίου Eibach Pro-Spacer διευρύνουν το μετατρόχιο και προσδίδουν στο Seat Leon μία ακόμα πιο ενεργητική εμφάνιση.
Όλα τα εξαρτήματα ανάρτησης Eibach τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω του επίσημου δικτύου εμπόρων, παραδίδονται με υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτική προστασία και πιστοποιητικό TUV.
www.eibach.gr