Βελτιωμένη Jaguar F-type Coupé από την Arden

Η γερμανική εταιρεία βελτίωσης Arden προανήγγειλε το πρόγραμμά της για tuning της Jaguar F-type Coupé .

Το ατελιέ της Arden έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο της πρότζεκτ σχετικά με τη βελτίωση της Jaguar F-type Coupé που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το Γερμανό βελτιωτή ότι aftermarket φορτώνεται το αυτοκίνητο «ταιριάζει απόλυτα με το δυναμικό ντιζάιν του αυτοκινήτου».

Για την ώρα, η οπτική αναβάθμιση της F-type Coupé περιορίζεται σε μερικές μεταλλικές διακοσμήσεις και ένα νέο σετ από 21ιντσες ζάντες ελαφρού κράματος με μικρό χείλος, στάδιο που στοιχίζει €8.200.  

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της μέχρι στιγμής μετατροπής είναι ο… «Ιαγουάρος». Το μικρό ζωάκι στο καπό της Jaguar που έχει εκλείψει πλέον από τα μοντέλα του Βρετανού κατασκευαστή. Η Arden τοποθετεί στο καπό τη δική της εκδοχή του «Ιαγουάρου», βάζοντας μια σφραγίδα «made in Germany».

Σχετικά με τις μηχανολογικές επεμβάσεις, η Arden δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε στη δήλωση ότι η μέγιστη ισχύς της F-type Coupe θα ανέβει, είτε πρόκειται για το 6κύλινδρο είτε για το 8κύλινδρο μοτέρ.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι η γερμανική εταιρεία βελτίωσης είχε κάνει ανάλογες επεμβάσεις στην F-type Roadster, που στην έκδοση V8 S είχε ανέβει σε μέγιστη ισχύ κατά 55 PS, φτάνοντας τους 550 ίππους.

[Πηγή Arden]