Toyota Prius by Rowen International

Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχουν πολλοί φίλοι του Burn Out που να οδηγούν Prius. Όμως ο Ιάπωνας βελτιωτής Rowen International μας ανάγκασε να βελτιωθούμε μαζί του.

Πρώτα ήταν το... ρεκόρ του Toyota Prius στο Nurburgring και τώρα έρχεται το body kit του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου Rowen International να με κάνει να χάσω πάσα ιδέα για το αυτοκίνητο που μέχρι σήμερα είχα στο μυαλό μου ως ένα από τα πιο low profile που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Φαίνεται όμως πως εκεί στην Ιαπωνία όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, ακόμη και το Toyota Prius, το αυτοκίνητο σύμβολο της υβριδικής μετακίνησης.

Πλέον, η όψη του είναι πλήρως αλλαγμένη από όποια γωνία και αν το κοιτάξεις, καθώς ο Rowen International δεν έχει αφήσει τίποτα απείραχτο. Το body kit του περιλαμβάνει τα πάντα στην κυριολεξία. Μπλε στοιχεία LED εμπρός, άλλα οριζόντια και άλλα κάθετα τοποθετημένα στον αλλαγμένο προφυλακτήρα με τη μεγάλη πολύγωνη μάσκα. Στο κάτω μέρος του έχει σπόιλερ, ενώ το καπό είναι γεμάτο αεραγωγούς.

Τα φτερά είναι επίσης αλλαγμένα και έχουν και αυτά αεραγωγούς καθώς και αυτοκόλλητα γραφικά,ενώ τα σήματα της Toyota έχουν αφαιρεθεί. Εξισου έντονες με τις αλλαγές του εμπρός μέρους είναι και αυτές του πίσω. Εκεί συναντάμε νέα κάτοπτρα φώτων με σκούρα κρύσταλλα, μεγάλη αεροτομή, νέο προφυλακτήρα με αεροδυναμικό διαχύτηεξάτμιση τιτανίου με δύο διπλές απολήξεις και φως ομίχλης αλά F1. 

[Πηγή: Rowen International μέσω Blog.toyota.co.uk]