Τι λέτε για βόλτα με «ταξί» 950 PS [video]

Ο επαγγελματίας σκιέρ Jon Olsson οδήγησε το σκληροπυρηνικό του Audi RS6 DTM ως Uber car στη Στοκχόλμη, στη Σουηδία.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν το εκρηκτικό Audi RS6 DTM του επαγγελματία σκιέρ Jon Olsson ήταν διαθέσιμο για έξι ώρες στην Uber app*, κατά τη διάρκεια των οποίων δέχτηκε 5.700 αιτήσεις μίσθωσης!

Ωστόσο, μόνο έντεκα τυχεροί χρήστες Uber και οι φίλοι τους μπόρεσαν να κάνουν το αγώι με το ένα και μοναδικό Audi RS6 DTM του Jon Olsson στη σουηδική πρωτεύουσα. Με επιθετικό wide body και θηριώδες μοτέρ κάτω από το καπό, το αυτοκίνητο προφανώς και κάνει πάταγο απ’ όπου περνά και μέχρι στιγμής του αξίζει το τίτλος του «πιο αναζητουμένου αυτοκινήτου στην ιστορία της Uber Στοκχόλμης».

Να σας θυμίσουμε ότι το 4λιτρο διτούρμπινο μοτέρ V8 είναι βελτιωμένο με δύο ανοδιωμένα με 18-καρατίων χρυσό τούρμπο που ανεβάζουν την ισχύ από τους 560 στους 950 PS, όταν καίει κανονική βενζίνη, ενώ με αγωνιστικό καύσιμο ξεπερνά τους 1.000 ίππους. Δηλαδή πιο βαρβάτο και από το Audi RS6 Avant του Abt.

Ο Jon Olsson θα οδηγήσει το Audi RS6 DTM στο Gumball 3000 Rally 2015 που ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο.

*Uber car: Εφαρμογή που υποστηρίζει μια «υπηρεσία ταξί» μέσω κινητού τηλεφώνου, με την οποία η μετακίνηση διεκπεραιώνεται με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Υπάρχει και στην Αθήνα