Σωστό τανκ το Devolro Diablo

Η Devolro παίρνει το pick up Toyota Tundra και το μεταμορφώνει σε ένα αυτοκίνητο που θα έκανε τα σάλια του Mad Max να τρέξουν ως χαμηλά, στην άμμο της ερήμου...

Στις Η.Π.Α. η κατηγορία των pick ups είναι από τις πιο δημοφιλείς, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν εταιρείες σαν τη Devolro, που ειδικεύονται σε τέτοιου είδους βελτιώσεις. Στην περίπτωσή μας, με βάση ένα Toyota Tundra κατασκεύασαν ένα σωστό τέρας, με την καλή έννοια βέβαια, με μαύρο ματ χρώμα και τόσο "κακό" look, που είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο οπουδήποτε.

Το bodykit του Diablo περιλαμβάνει εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένο βίντσι, πίσω προφυλακτήρα, πλαϊνά, φώτα οροφής που κάνουν τη νύχτα-μέρα, αλλά κι ένα σωρό ακόμα προσθήκες, που έχουν γίνει για πρακτικούς λόγους.

Για το εσωτερικό του Tundra η Devolro προσφέρει άπειρες λύσεις: σχεδόν ό,τι επιθυμεί κανείς να δει μέσα στο αυτοκίνητό του, μπορεί να το έχει, συμπεριλαμβανομένων νέων ταμπλό, καθισμάτων, οργάνων κ.α.

Και από γκάζια το εργαλείο έχει μπόλικα. Ο V8 5,7 λίτρων παράγει από το εργοστάσιο 381 άλογα, αλλά στην περίπτωσή μας με εξάτμιση TRD και μηχανική υπερτροφοδότηση φτάνει τα 520.

Τέλος, η ανάρτησή του έχει ελάχιστον ύψος τα 54 εκατοστά με coilovers Dirt Logic 2.5, ενώ οι ζάντες του είναι 20 ιντσών.