Porsche Macan By TechArt

Ο TechArt παρουσίασε την πρότασή του για την αισθητική και μηχανική βελτίωση της Porsche Macan.
Ο Γερμανός βελτιωτής TechArt χρόνια τώρα δεν αφήνει σε ησυχία τα μοντέλα της Porsche και καλά κάνει, αφού το αποτέλεσμα είναι πάντοτε άψογο.
 
Σε αυτό το νέο του εγχείρημα παρουσίασε την πρότασή του για την Macan η οποία περιλαμβάνει bodykit αλλά και μηχανική αναβάθμιση.
 
Το bodykit απαρτίζεται από σπόιλερ εμπρός, μασπιέ, αεροτομή οροφής και αεροδυναμικό διαχύτη πίσω με τον υποψήφιο αγοραστή να μπορεί να επιλέξει αν το υλικό κατασκευής του θα είναι πλαστικό ή ανθρακονήματα.
 
Την εμφάνιση ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 21 ή 22 ιντσών, η νέα εξάτμιση με τις ανασχεδιασμένες απολήξεις και κάποιες ενθέσεις αλουμινίου και ανθρακονημάτων στην καμπίνα.
 
Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, ο TechArt χάρη στις επεμβάσεις του αυξάνει την ιπποδύναμη της Porsche Macan από τα 400 PS στα 450 PS και τη ροπή από τα 550 Nm στα 620 Nm. Έτσι, σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο η Macan χρειάζεται πλέον για τα 0-100km/h 4.4 sec για τα 0-160km/h 10.9 sec, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 271 χλμ/ώρα.
 
Όποιος επιθυμεί μπορεί να εξοπλίσει την Porsche Macan του και με ανάρτηση η οποία χαμηλώνει το αμάξωμα του sport crossover κατά 30mm και προσφέρει ακόμη πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. 
 
[Πηγή: TechArt]