Porsche Cayenne Diesel (958) by CT Exclusive

Η Porsche Cayenne είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής ανάμεσα στους βελτιωτές. Οι προτάσεις είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Μία από αυτές είναι και της CT Exclusive.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος CT Exclusive ετοίμασε την πρότασή του για την Porsche Cayenne η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί έως και... εκκεντρική.

Το body kit του απαρτίζεται από νέο εμπρός προφυλακτήρα με κόκκινη ρήγα και LED στοιχεία, με κύριο χαρακτηριστικό του φυσικά τις τεράστιες εισαγωγές αέρα με το περίβλημα από ανθρακονήματα.

Νέος είναι και ο προφυλακτήρας πίσω, ακολουθώντας την ίδια σχεδιαστική λογική, ενώ στις άκρες του δεσπόζουν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης και δυο κάτω μέρος του ο αεροδυναμικός διαχύτης.

Την εμφάνιση ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου σε ανρθρακί ματ χρώμα, ενώ προαιρετικάο CT Exclusive συνοδεύει τις αλλαγές με σπορ ανάρτηση που χαμηλώνει την Cayenne κατά 40mm εμπρός και κατά 35mm πίσω.

Το κιτ, το οποίο εδώ βλέπουμε σε Cayenne Diesel (958), μπορεί φυσικά να τοποθετηθεί και σε άλλες εκδόσεις του γερμανικού sport SUV. Μαζί με την ανάρτηση κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ και όλα τα μέρη του είναι made in Germany και με έγκριση από τον TUV ενώ κουμπώνουν στις εργοστασιακές αναμονές.

[Πηγή: CT Exclusive]