Pink tuning event στη Σαγκάη

Διαγωνισμοί ομορφιάς υπάρχουν πολλοί. Ο συγκεκριμένος ήταν λίγο... ιδιόμορφος και -γιατί όχι;- ενδιαφέρων.
Το Broad Auto Park στη Σαγκάη διοργανώνει κάθε είδους αυτοκινητικές φιέστες, συνήθως με βελτιωμένα αυτοκίνητα που «συνοδεύονται» από αιθέριες υπάρξεις.

Μία από τις πρόσφατες εκδηλώσεις είχε στο πρόγραμμά της κι έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Ούτε λίγο ούτε πολύ, συμμετείχαν σχεδόν 100 κυρίες, αλλά οι κριτές θα είχαν δύσκολο έργο μια και όλες είχαν ακριβώς την ίδια εμφάνιση: Κοτσίδα, λευκό τοπ, μαύρο σορτσάκι και μαύρες γόβες. Α, και όλες κρατούσαν από μία ροζ καρτέλα.

Μπορεί αυτό να οφείλεται στα χρώματα του χορηγού αφού και το μοναδικό αυτοκίνητο που φαίνεται, ένα Scirocco, είχε ακριβώς το ίδιο χρώμα. Δεν γνωρίζουμε ποια από τις ευειδείς υπάρξεις αναδείχτηκε νικήτρια, αλλά αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Εξάλλου είναι πιθανόν η επανάσταση που καθοδηγείται από το προλεταριάτο και έχει ως πρώτο σκοπό τη δημιουργία μιας νέας δημοκρατικής κοινωνίας να βρήκε έναν πρωτοποριακό τρόπο τρόπο έφρασης τον οποίο ο Μεγάλος Τιμονιέρης (που, ειρήσθω εν παρόδω, είχε παντρευτεί τρεις φορές) δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

[Πηγή CarNewsChina]