Πακέτο Sub8 Performance για το Leon Cupra 280

Μηχανολογικές, αεροδυναμικές και κοσμητικές επεμβάσεις, αλλά όχι αύξηση της ισχύος περιλαμβάνει το πακέτο Sub8 Performance.

H Seat ανακοίνωσε τη διάθεση του πακέτου επιδόσεων Sub8 Performance για το Leon Cupra 280, με κοσμητικές και αεροδυναμικές αλλαγές, αλλά νέα φρένα και ζάντες.

Αναλυτικότερα το έξτρα πακέτο επιδόσεων Sub8 Performance περιλαμβάνει δισκόφρενα 370 mm με δαγκάνες Brembo, ζάντες αποκλειστικής σχεδίασης σε 19” (μαύρες ή πορτοκαλί) και χρωματιστά πλευρικά μαρσπιέ. Όλα αυτά έναντι €2.530.

Το ενδιαφέρον για την περίπτωση του Sub8 Performance είναι ότι η Seat ζητά για τέσσερα λάστιχα Michelin Pilot Sport Cup 2 μόλις 575 ευρώ, τιμή που είναι €675 κάτω από αυτά που ζητά η Renault για το Mégane Renaultsport 275 Trophy-R!

Στις προσφορές περιλαμβάνονται έναντι €1.560 θερμαινόμενα εμπρός σπορ καθίσματα, μονοκόμματα με το προσκέφαλο, ντυμένα με αλκαντάρα, με άσπρες διακοσμήσεις και ενθεμένο το διακριτικό «CUPRA». Τα παραπάνω είναι combo με Winter Pack που περιλαμβάνει πλυστικό σύστημα για τα εμπρός φανάρια με θερμαινόμενα μπεκ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξατομικεύσουν το Cupra τους με τα χρωματικά πακέτα Black-Line και White-Line που κοστίζουν το καθένα €600. Στο μέλλον αναμένονται και άλλα έξτρα εξατομίκευσης για να φτιάξεις το Cupra 280 που κατέχεις διαφορετικό από αυτό του διπλανού σου.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ του Sear κα της Renault έχει ξεσπάσει πόλεμος για το ποιος θα φτιάξει το ταχύτερο προσθιοκίνητο για το Nürburgring. Ο τίτλος άλλαξε χέρια μέσα σε λίγες ημέρες. Αρχικά τον πέτυχε το Leon Cupra με 7' 58'' 44 για να τον πάρει λίγες ημέρες αργότερα το Mégane Renaultsport 275 Trophy-R που γύρισε στο ’Ring σε 7’ 54” 3. Η Seat όμως υποσχέθηκε επισήμως ότι θα επιστρέψει για να πάρει το αίμα της πίσω.

[Πηγή Seat μέσω DRIVE]