Όταν η Toyota βελτιώνει το Auris

Το γνωστό σε όλους μας Toyota Auris ετοιμάζεται για την απόβασή του στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού και αυτό θα το κάνει με τα σήματα της Scion και λίγο... φτιάξιμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μοντέλο της Toyota που είναι γνωστό στην ευρωπαϊκή αγορά, να κυκλοφορεί και στην αμερικάνικη ως Scion. Γνωστότερη περίπτωση όλων φυσικά το Scion FR-S που δεν είναι άλλο από το γνωστό μας GT-86.

Αυτή τη φορά το ίδιο θα συμβεί και με το δημοφιλές επί ευρωπαϊκού εδάφους Auris το οποίο στις Η.Π.Α. θα διατεθεί ως Scion iM. Αρχικά θα κάνει την εμφάνισή του ως concept στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles στις 19 Νοεμβρίου με πολύ πιο δυναμική εμφάνιση από ότι μας έχει συνηθίσει όμως.

Και αυτό γιατί ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα βελτιωμένο Auris από την ίδια την Toyota, καθώς το αυτοκίνητο φοράει επιθετικό body kit, το οποίο απαρτίζεται από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγάλο εμπρός αεραγωγό, τονισμένα φτερά, μασπιέ, αεροδυναμικό διαχύτη πίσω, αεροτομή οροφής και σφυρήλατες ζάντες 19 ιντσών.

Μάλιστα μιας και μιλάμε για concept η Toyota πήγε το στήσιμο του Auris ένα βήμα παραπέρα τοποθετώντας του αγωνιστική, ρυθμιζόμενη ανάρτηση και τετραπίστονα, διάτρητα δισκόφρενα εμπρός.