O Mad Max ξέρει κι από F1

Η ομάδα της Lotus στην F1 συνεργάστηκε με την Warner Bros Pictures για να κατασκευάσουν το ένα και μοναδικό Mad Max Hybrid.

Με την περιγραφή ως ενός μονοθεσίου της F1 «μετασκευασμένο για ένα μετα-αποκάλυπτικό μέλλον», το Mad Max Hybrid είναι εξοπλισμένο με σφήνες, φλογοβόλα και φορά 5άκτινες ζάντες με χωμάτινα λάστιχα.

Το μονοθέσιο έχει ακόμη κρανία στερεωμένα στην εμπρός πτέρυγα. Καλά καταλάβετε! Είναι ένα ακόμη αυτοκίνητο για την ταινια Mad Max: Fury Road. Την τέταρτη κατά σειρά ταινία της ομώνυμης σειράς που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες από τις 14 Μαΐου

Σε μια δήλωσή του, ο Matthew Carter, επικεφαλής του Lotus F1 Team, είπε προΐσταται μιας ομάδας την οποία πάντα την αξιολογούσαν όλοι ανοιχτή στις προκλήσεις. «Αυτή ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για να εργαστεί μαζί με την Warner Bros Pictures σε ένα κόνσεπτ κατασκευής ενός μονοθεσίου F1. Ενός αυτοκινήτου που θα κυλά τους τροχούς του στην απόλυτη πρόκληση ενός εφιαλτικού σεναρίου, όπου πρωταγωνιστεί μια αποκαλυπτική κοινωνίας, φαινομενικά κατευθυνόμενη από τη λήθη. Το μονοθέσιο αυτό ομολογεί τον επίμονο χαρακτήρα του Lotus F1 Team 7. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι οι  κανόνες της F1 στο μέλλον, είμαστε εδώ για να μείνουμε και να αγωνιστούμε».

[Πηγή Lotus F1 Team]