Νέο Honda Civic Type R: Κουκλί και στο μπλε χρώμα το πρωτότυπο! Έρχεται με 280+ PS και χειροκίνητο σασμάν

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι πύλες της Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι για το κοινό, η Honda προχώρησε στην αποκάλυψη περισσότερων λεπτομερειών για το πολυαναμενόμενο νέο Civic Type-R.

Η νέα «καυτή» έκδοση του Civic, το οποίο αναμένεται στις ευρωπαϊκές εκθέσεις του χρόνου, θα είναι το πιο ακραίο Type R όλων των εποχών, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την ιαπωνική φίρμα στα μοντέλα υψηλών επιδόσεων.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, την κίνηση του νέου Civic Type-R θα αναλάβει ένας δίλιτρος κινητήρας i-VTEC της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Με την ιπποδύναμη του να ξεπερνά τους280 ίππους, αναμένεται να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις. Το νέο τούρμπο μοτέρ πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 και σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Honda αναμένεται να προσφέρει μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

«Η Honda έχει τέσσερις εκδόσεις του μοντέλου Type R – τα Civic, Integra, Accord και NSX. Ο κινητήρας στο νέο Honda Civic Type R υπερέχει όλων σε απόλυτη ισχύ, ροπή και απόκριση κινητήρα», δηλώνει ο Suehiro Hasshi, Large Project Leader του Civic Type R στο Honda R&D. «Αρκετές μηχανολογικές καινοτομίες και βελτιώσεις κάνουν το νέο Civic Type R το απόλυτο αυτοκίνητο για τον οδηγό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ