Νέο Flying Huntsman 105 Defender

H Kahn έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου πρωτοτύπου Flying Huntsman 105 Defender Pick-Up.

Το Flying Huntsman 105 Defender, βασισμένο στο Land Rover Defender, πρόκειται για ένα pick-up που αποτελεί και το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας Flying Huntsman.

Τα  προηγούμενα δύο μοντέλα, ένας στάνταρ off-roader και ένα πιο σκληροπυρηνικό όχημα 6x6, αντίπαλος του Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, αποκαλύφθηκαν ενωρίτερα εφέτος, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο.

Η Kahn λέει ότι πρόσθεσε 15” (38,1 cm) στο στάνταρ μεταξόνιο των 90 ιντσών (2.286 mm), κάτι που επέτρεψε να προστεθεί επιπλέον μήκος εμπρός στο αυτοκίνητο, ενώ και τα πλάτος αυξήθηκε κατά 15 πόντους.

Το Flying Huntsman Pick-Up βασίζεται στο Defender 90 pick-up, αλλά ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος, που τελευταίως φιλοδοξεί να γίνει και κατασκευαστής, λέει ότι αναθεώρησε την ανάρτηση και τοποθέτησε νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Μεταξύ των υπολοίπων μηχανικών τροποποιήσεων περιλαμβάνονται νέα φτερά εμπρός πίσω, «φούσκωμα» στους θόλους, νέος εμπρός προφυλακτήρας, νέο καπό και πλευρικοί αεραγωγοί και 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Στην καμπίνα, η Kahn λέει ότι τοποθετήθηκαν σπορ καθίσματα ντυμένα με δέρμα Artico ενώ αναπροσαρμόστηκε και ο εξοπλισμός. Μεταξύ των νέων στοιχείων περιλαμβάνεται ρολόι Churchill και νέο τιμόνι, σχεδιασμένο από την Kahn Design.

Παρότι το αυτοκίνητο προς το παρόν αναφέρεται ως πρωτότυπο, η Kahn προγραμματίζει να το βάλει σε παραγωγή με τιμή εκκίνησης τις £70.650 ή €97.500, τιμή για την οποία η βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει «εξαιρετική αξία για τα χρήματα αυτά».

[Πηγή Kahn]