Μηχανικός πήγε δοκιμή 500 km ένα Audi S4

Ο ιδιοκτήτης ενός Audi S4 ανακάλυψε ότι ο μηχανικός του είχε το θράσος να πάει σπίτι και εκδρομή το σαββατοκύριακο με το αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό συνέβη στην αντιπροσωπεία της Audi στο Glenmore, στο Calgary του Καναδά. Ο Chris Jackson πήγε μια Παρασκευή το S4 για service στην αντιπροσωπεία, αλλά ξέχασε κάτι μέσα στο αυτοκίνητο και επέστρεψε το Σάββατο για να το πάρει. Εκεί διαπίστωσε προς έκπληξή του ότι το αυτοκίνητο έλειπε!

Όταν ρώτησε τους υπαλλήλους της εξουσιοδοτημένης αντιπροσωπείας σχετικά με το πού βρίσκεται το αυτοκίνητό του, που ειρήσθω εν παρόδω κοστίζει 70.000 δολάρια Καναδά, η απάντηση ήταν «όλα ΟΚ, απλώς πηγαίνετε σπίτι, το αυτοκίνητο είναι εντάξει. Προφανώς θα βρίσκεται κάπου στο συγκρότημα, αλλά δεν μπορούμε να το βρούμε».

Ο Jackson έψαξε το αυτοκίνητο τρεις φορές, αλλά δεν μπόρεσε να το βρει. Για μια ακόμη φορά, στην αντιπροσωπεία τον διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι εντάξει και του ζήτησαν να επιστέψει σπίτι. Ύστερα από διαπραγματεύσειςκαι διαπληκτισμούς 2,5 ωρών και αφού ενέπλεξε την αστυνομία σε αυτή τη διαδικασία, έμαθε ότι το αυτοκίνητό του στην πραγματικότητα το «πήρε» ένας μηχανικός.

Ο ιδιοκτήτης της εξουσιοδοτημένης αντιπροσωπείας ισχυρίστηκε ότι ο μηχανικός πήρε το αυτοκίνητο για μια «δοκιμή μακράς διάρκειας» για να τεστάρει το προβληματικό σύστημα δορυφορικής πλοήγησης αυτού του Audi S4. Οπότε είπε να κάνει και μια εκδρομούλα 500 km (310 μίλια) για να το τεστάρει ενδελεχώς.

[Πηγή cbc.ca μέσω leftlanenews.com]