Mercedes-Benz E-Class Coupe By CD

Αν θες πραγματικά ένα μοναδικό εσωτερικό για το αυτοκίνητό σου δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στην Carlex Design, όπως ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης E-Class Coupe.

Η εταιρεία Carlex Design χρόνια τώρα ειδικεύεται στην εξατομίκευση/προσωποποίηση των αυτοκινήτων έχοντας ως βάση της τις εκάστοτε επιθυμίες των ιδιοκτητών. Έχει φυσικά να προτείνει κάποια συγκεκριμένα πακέτα για διάφορα μοντέλα, όμως ότι έχεις στο μυαλό σου μπορεί να στο πραγματοποιήσει, με το ανάλογο κόστος φυσικά.

Ο ιδιοκτήτης μίας Mercedes-Benz E-Class Coupe είχε στο μυαλό του τα χρώματα της Mercedes AMG Petronas και έτσι ζήτησε από την Carlex Design κάτι ανάλογο για το αυτοκίνητό του.

Η Carlex Design φυσικά και δεν χαλάει χατήρι και εγέννετο η Mercedes-Benz E-Class AMG Petronas by Carlex Design

Το γερμανικό αυτοκίνητο διαθέτει πλέον μαύρο δέρμα νάπα στο εσωτερικό, διάτρητη αλκαντάρα, ραφές στα χρώματα της Petronas και carbon ενθέσεις διάσπαρτες σε διάφορα μέρη.

Κάποιες μικροαλλαγές υπάρχουν και εξωτερικά, καθώς πλέον η E-Class Coupe εφοδιάζεται με μαύρες ζάντες και μαύρο καπό, διαθέτει λεπτομέρειες σε τιρκουάζ όπως αυτό του μονοθεσίου της F1, ενώ έχει και χαμηλότερη ανάρτηση.

[Πηγή: Carlex Design]