Mercedes-Benz C-Class AMG Package by Carlsson

Ο Carlsson βάζει την υπογραφή του στη νέα C-Class W205 με το πακέτο AMG Sports Package.
Ουσιαστικά ο Carlsson έκανε μία αισθητική αναβάθμιση της C-Class με το πακέτο AMG η οποία όμως συνοδεύεται και από εσωτερικές πινελιές, καθώς και από αλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Όταν ολοκληρωθεί και η εξέλιξη των βελτιώσεων στο μοτέρ, τότε θα μιλάμε για μία ολοκληρωμένη βελτίωση.
 
Με το πακέτο AMG να έχει ήδη επιθετική όψη ο Carlsson περιορίστηκε σε διακριτικές αλλά σημαντικές αλλαγές όπως ισχυρίζονται οι μηχανικοί του. Συγκεκριμένα εμπρός τοποθέτησε ένα spoiler χαμηλά στον προφυλακτήρα, ενώ πίσω έχει προσθέσει αεροτομή και αεροδυναμικό διαχύτη, στις άκρες του οποίου δεσπόζουν οι διπλές απολήξεις των εξατμίσεων
 
Στον τομέα της ανάρτησης, οι μηχανικοί του Carlsson προσφέρουν δύο λύσεις. Η μία αποτελείται από σπορ ελατήρια τα οποία συνδυάζονται με τα «μαμά» αμορτισέρ και χαμηλώνουν περαιτέρω το αυτοκίνητο κατά 30mm. Η δεύτερη λύση αποτελείται από ρυθμιζόμενο coil-over κιτ ανάρτησης και απευθύνεται σε πιο σκληροπυρηνικούς οδηγούς αλλά και σε όσους έχουν κατά νου την πίστα… Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ρυθμίσεις ύψους, bounce και rebound.
 
Ο Carlsson προσφέρει επίσης ζάντες αλουμινίου σε διαστάσεις 18, 19, και 20 ιντσών, σε τρία διαφορετικά σχέδια, αλλά και πολλά αξεσουάρ που εξατομικεύουν το εσωτερικό της C-Class, όπως λογότυπους, πεντάλ και χειρολαβές θυρών από αλουμίνιο, καθώς και πατάκια αλλά και θήκη κλειδιού. 
 
[Πηγή: Carlsson]