Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 σε ένα μόνο κομμάτι

To Performance Studio της Mercedes-AMG έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες μιας και μοναδικής C 63 AMG Edition 507 για τη Mercedes-Benz Αυστραλίας

H «αυστραλέζικη» Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507, βασίζεται στην προηγούμενη γενιά Edition 507, που ήταν ήδη φορτωμένη με μπόλικο εξοπλισμό. Είναι δε ένα από τα δύο συνολικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για την αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρείας στην Αυστραλία.

Επιπλέον, όπως λέει η Mercedes-AMG είναι το πρώτο αυτοκίνητο που ντύνεται με τις «Σπορ Λωρίδες της AMG».

Η C 63 AMG Edition 507 διαθέτει κόκκινες διακοσμήσεις τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα, ενώ στο ίδιo χρώμα είναι βαμμένα το πίσω σπόιλερ, οι εξωτερικοί καθρέφτες και το τελείωμα του εμπρός σπόιλερ. Οι δε ζάντες της είναι σε δίχρωμο συνδυασμό του κόκκινου και του γκρι.

Στην καμπίνα, φυσικά και οι επενδύσεις είναι δερμάτινες σε συνδυασμό κόκκινου άσπρου, με τις επενδύσεις στις πόρτες να είναι μονόχρωμες (άσπρες) ενώ τα ταπέτα έχουν σχεδιαστελί ειδικά για το αυτοκίνητο μα κεντημένη τη σήμανση «507».

To Performance Studio της Mercedes-AMG δεν έδωσε πρόσθετες πληροφορίες για το αυτοκίνητο, αλλά προφανώς κάτω από το καπό το μοτέρ έχει παραμείνει στοκ: 6,2λιτρο V8 με 507 PS και 62,2 kgm.

Να θυμίσουμε ότι οι επιδόσεις της Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 είναι 4,2” για την επιτάχυνση 0-100 km/h και η τελική ταχύτητά της περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 km/h.

[Πηγή Mercedes-AMG]