Formula 1: O Rosberg παίρνει την pole στη Γερμανία

Άλλη μια pole position, αυτή τη φορά στην έδρα του στο Hockenheim της Γερμανίας, έβαλε στο λογαριασμό του ο Nico Rosberg. 16ος o Hamilton, που είχε έξοδο στο Q1.

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Valtteri Bottas με Williams, με τρίτο τον ομόσταυλό του, Felipe Massa, και τέταρτο τον Kevin Magnussen με McLaren. Ακολούθησαν οι Red Bull των Daniel Ricciardo και Sebastian Vettel, ενώ ο Fernando Alonso με Ferrari πήρε την έβδομη θέση, με όγδοο το Daniil Kvyat με Toro Rosso, ένατο το Nico Hulkenberg και δέκατο το Sergio Perez, αμφότερους με Force India.

Ενδέκατος ήταν ο Jenson Button με McLaren, ενώ τη δωδέκατη θέση πήρε ο Jean-Eric Vergne με Toro Rosso. Esteban Gutierrezμε Sauber και Romain Grosjean θα εκκινήσουν από τη 14η και 15η θέση αντίστοιχα και 16ος όπως είπαμε είναι ο Hamilton με McLaren. Στη 17η θέση έχουμε τον Adrian Sutil με Sauber και πίσω του τον Jules Bianchi με MArussia και τον Pastor Maldonado με Lotus. Στην 20ή θέση του grid θα βρεθεί ο Kamui Kobayashi με Caterham, 21ος θα εκκινήσει ο Max Chilton με Marussia και στην τελευταία θέση της εκκίνησης θα έχουμε τον Marcus Ericsson με Caterham.