Ferrari 458 Speciale by Mansory

Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση ως βελτιωτικός οίκος για να πειράξεις μία Ferrari 458 Speciale και ο Mansory έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως τη διαθέτει και με το παραπάνω.

Η Ferrari 458 Speciale είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο, όχι μόνο γιατί φέρει τον θρυλικό λογότυπο στο αμάξωμά της.

Είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει περάσεις ατελείωτες ώρες αεροδυναμικής μελέτης σε σχετική σήραγγα και έχει και το ατμοσφαιρικό μοτέρ με τη μεγαλύτερη απόδοση ανά λίτρο. Είναι η μία από τις καλύτερες Ferrari που φτιάχτηκαν ever και η καλύτερη 8κύλινδρη Ferrari που κατασκευάστηκε ποτέ.

Όλα αυτά φυσικά την κάνουν δύσκολη στη βελτίωση καθώς θα πρέπει να έχεις κάτι παραπάνω να πεις από αυτό που είπε το ίδιο το Μαρανέλο. Και στη Mansory φαίνεται πως είχαν κάτι να πουν (αυτοί οι Ελβετοί πάντα έχουν κάτι να πουν) και παρουσίασαν το body kit από ανθρακονήματα για το ιταλικό κόσμημα σε τέσσερις τροχούς.

Έτσι ο Mansory προσέθεσε στη Ferrari 458 Speciale σπόιλερ εμπρός και στο πλάι, ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, αεραγωγό στο καπό, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με αεροδυναμικό διαχύτη, όλα από ανθρακονήματα.

Το αισθητικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι κραυγαλέο καθώς όλες οι προσθήκες είναι διακριτικές για τα δεδομένα του ελβετικού οίκου, η αποτελεσματικότητά τους όμως είναι αμφίβολη

[Πηγή: Mansory]