Φαντασμαγορικό Drift Mob Show από την BMW

Ύστερα από ένα teaser, η BMW έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και video από το «drift mob show» που οργάνωσε στο Cape Town με M235i Coupé, στη Ν. Αφρική.

The Epic Driftmob feat. BMW M235i

Το Drift Mob Show οργανώθηκε από την BMW στο Cape Town, στη Ν. Αφρική, που χρησιμοποίησε πέντε M235i Coupé σε χρώμα Melbourne Red. Μεταξύ των έμπειρων stunt drivers που κάθισαν πίσω από το τιμόνι των M235i Coupé, ήταν οι Rhys Millen και Samuel Hübinette.

Το θέαμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες και εμείς μέσω του video θα μπορούσε να περιγραφεί ως «συγχρονικό ντριφτ» και έγινε σε ένα κυκλικό κόμβο του Cape Town.

Να θυμίσουμε ότι η M235i κινείται από ένα 3λιτρο, 6κύλινδρο κινητήρα TwinPower Turbo που αποδίδει 326 PS και 45,9 kgm. Νούμερα που τις επιτρέπουν, όπως ανακοινώνει η BMW, να επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε 4,8” (έξτρα αυτόματο 8άρι Steptronic) και να σταματά η βελόνα του ταχύμετρου στα 250 km/h (ηλεκτρονικός κόφτης).

Η M235i Coupé θα βρίσκεται επικεφαλής της γκάμας της 2 Series μέχρι το τέλος του 2015, οπότε και θα «εκθρονιστεί» από την M2 που σύμφωνα με τις φήμες θα αποδίδει μέγιστη ισχύ πάνω από 380 PS από τον επίσης 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα τούρμπο.

[Πηγή BMW]