Drag… crash racing: Gallardo vs 458 Spider

Μια κόντρα που κατέληξε σε μάλλον απρόβλεπτα και σε τουλάχιστον ενοχλητικά αποτελέσματα για την τσέπη των ιδιοκτητών τους.

Μια Lamborghini Gallardo Superleggera και μια Ferrari 458 Spider συγκρούσθηκαν κοντά στο Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου το Μ. Σάββατο το βράδυ. Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφρά ύστερα από τη σύγκρουση με υψηλή ταχύτητα στον τομέα της Βόρειας Ακτής του τούνελ Beijing Datun Road.

Το ατύχημα προκλήθηκε όπως πιστεύεται από την κόντρα που έκανα οι δύο οδηγοί, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ανήκουν και στο ίδιο κλαμπ. Η ταχύτητα που έπρεπε να είχαν αναπτύξει κατά τη χρονική στιγμή της σύγκρουσης πρέπει να ήταν μεγάλη, εξ ου και η σημαντικές ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα.

Το άτυπο επεισόδιο του drag racing δείχνει ότι η Lamborghini Gallardo Superleggera επεχείρησε να προσπεράσει τη Ferrari 458 Spider και χτυπώντας την πίσω αριστερά στην «έστειλε» προς τα δεξιά. Προς τα δεξιά παρέκλινε και η Lambo, και αφού χτύπησε στο δεξιό τοίχωμα του τούνελ, πέρασε το διαχωριστικό στηθαίο για να καταλήξει στο αριστερό ρεύμα, κατεστραμμένη σχεδόν ολοκληρωτικά. Η κόκκινη Ferrari, σε καλύτερη κατάσταση, είναι χτυπημένη στη σοβαρά κι αυτή στη δεξιά πλευρά, ενώ η αριστερή πόρτα δεν εφάρμοζε σωστά.

Στο σημείο του ατυχήματος η επένδυση στο δεξί τοίχωμα του τούνελ, όπως και το διαχωριστικό στηθαίο δεν υφίστανται πλέον. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Αστυνομία επιλήφθηκε τάχιστα της υπόθεσης και οι «καμπάνες» που θα πέσουν κατά τα κινεζικά ειωθότα θα είναι βαριές.

[Πηγή Rushlane]