Brabus Business Lounge για μπίζνες και… μπίζνες

Αυτό είναι το απόλυτο επιχειρηματικό βαν πολυτελείας, αλλά ό,τι πρέπει και για κινητό επιτελείο του Burnout.

H Brabus έκανε τα μαγικά της πάνω στο Mercedes-Benz Sprinter που παρουσιάζει στο Moscow International Automobile Salon 2014.   

To νέο Brabus Business Lounge, που παρουσιάζει ο Γερμανός βελτιωτής στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, βασίζεται πάνω στο Mercedes-Benz Sprinter με το μακρύ μεταξόνιο και διαθέτει τέσσερις «πολυθρόνες» σε αντικριστή διάταξη. Επίσης υπάρχει και μια τρίτη σειρά καθισμάτων και, περιλαμβανομένου του οδηγού και του συνοδηγού, το Brabus Business Lounge μπορεί να μεταφέρει οκτώ επιβάτες.

Τα καθίσματα που μπορούν να ανακλίνονται πλήρως για να κοιμηθείς, διαθέτουν και πολλές άλλες λειτουργίες όπως οσφυική υποστήριξη, μηχανισμό μασάζ, θέρμανση και αερισμό και ηλεκτρική ρύθμιση με τρεις μνήμες.

Η τρίτη σειρά καθισμάτων που αποτελείται από δύο ξεχωριστά αναδιπλούμενα καθίσματα βλέπει προς τα εμπρός και αν χρειαστεί επιπλέον αποθηκευτικός χώρος μπορούν να αφαιρεθούν.

Ο διάκοσμος στην καμπίνα είναι εντυπωσιακός, με τα καθίσματα να είναι ντυμένα με αναπνέον δέρμα Mastik σε τόνους του κονιάκ και της μόκα, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραγγείλουν σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως θα δείτε στην γκαλερί με τις φωτογραφίες Οι επιφάνειες αντίκρυ και πλάι από τα καθίσματα είναι σε λευκή αλκαντάρα και λευκή γυαλιστερή πολυμερή επιφάνεια, ενώ τα ξύλινο πάτωμα είναι μονοκόμματος καπλαμάς χωρίς αρμοκάλυπτρα και αρμούς.

Το σύστημα κλιματισμού του Brabus Business Lounge είναι ειδικά εξελιγμένο για το αυτοκίνητο σε συνεργασία με την German OEM Eberspächer, και είναι ηλεκτρονικό και αυτόματο. Την ηχομόνωση, θερμομόνωση και απομόνωση του αυτοκινήτου φροντίζουν φιμέ διπλά κρύσταλλα και οκτώ ηλεκτρικές κουρτίνες για τα πλαϊνά και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Το Brabus Business Lounge δεν θα μπορούσε να μην έχει και νεωτερικό σύστημα επικοινωνιών και πολυμέσων που περιλαμβάνει φορητό υπολογιστή ή τάμπλετ για τους επιβάτες στο media center του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από την κεντρική τεχνική πλατφόρμα. Τα δεδομένα οι επιβάτες μπορούν αν τα βλέπουν μέσω μιας μεγάλης οθόνης 42” Full HD LCD που είναι ενσωματωμένη στην πλάτη της καμπίνας του οδηγού. Όσο για τους επιβάτες που κάθονται με πλάτη στην οθόνη, υπάρχει μια 10ιντση οθόνη εγκατεστημένη στην κεντρική κονσόλα ανάμεσα στις δύο αυτές θέσεις.

Παρότι η ουσία και ο εντυπωσιασμός του Brabus Business Lounge προέρχονται από την καμπίνα, η εξωτερική του εμφάνιση αναβαθμίστηκε και αυτή. Έτσι, υπάρχει νέα μάσκα με το σήμα της Brabus, νέος εμπρός προφυλακτήρας με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED, 18ιντσες ζάντες μονομπλόκ και δύο μπούκες εξάτμισης. Στοιχεία αρκετά για να ξεχωρίζει από τα κοινά «επαγγελματικά» Sprinter.

[Πηγή Brabus]