BMW Μ6 Stormtrooper από τον Villner

Οι Βούλγαροι του βελτιωτικού οίκου Vilner έχουν τον τρόπο τους να μας ξαφνιάζουν με τα δημιουργήματά τους. Ένα από αυτά είναι και το Stormtrooper που βασίζεται στην BMW M6 E63.

Το Vilner Stormtrooper δεν είναι μία απλή αισθητική βελτίωση μίας BMW M6 E63 καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο project του βουλγάρικου βελτιωτικού οίκου, μέχρι σήμερα. 

Το Stormtrooper, έχει αρκετά διαφοροποιημένο εμπρός μέρος με νέα φώτα, άλλη μάσκα και διαφοροποιημένο καπό. Οι αλλαγές του είναι τόσο έντονες που σχεδόν δεν καταλαβαίνεις πως πρόκειται για BMW Μ6, αφού έχουν αλλαχτεί ακόμη και τα φτερά αλλά και το πίσω καπό. Οι προφυλακτήρες είναι και αυτοί αλλαγμένοι, προκειμένου να ακολουθούν τις διαφοροποιημένες γραμμές του αυτοκινήτου, το οποίο εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε διχρωμία λευκού-μαύρου.

Εξίσου υπερβολικό με το αμάξωμα είναι και το εσωτερικό του Vilner Stormtrooper. Εκεί συναντάμε διχρωμία σε δέρμα νάπα και αλκαντάρα, που έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα στο εσωτερικό. Φυσικά οι ενθέσεις carbon δεν παιρνούν απαρατήρητες. Ακόμη και ο φωτισμός του πίνακα οργάνων έχει αλλάξει προκειμένου να μην υπάρχει τίποτα ίδιο με την εργοστασιακή έκδοση. Μόνο ο πιεζοπεριστροφικός διακόπτης του iDrive δεν καλύφτηκε από δέρμα και βάρτηκελευκός για να ταιριάζει με το αμάξωμα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Vilner σκοπεύει να κατασκευάσει δέκα Stormtrooper, με το πρώτο να έχει πωληθεί ήδη.