BMW M4 Cabriolet διά χειρός Hamann [video]

H Hamann Motorsport αναλαμβάνει να ανεβάσει την BMW M4 Cabriolet πάνω από τα 500 άλογα, συνδυασμένα με ένα μετριοπαθές κοσμητικό πακέτο.

O Γερμανός βελτιωτής Hamann Motorsport πιάνει στα χέρια του την BMW M4 Cabriolet (F83) και τη φιλεύει με ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει τεχνικές και κυρίως αισθητικές βελτιώσεις.

Σε αυτή την εκδοχή του, ο Hamann παρέμεινε χαλαρός παρουσιάζοντας ένα αυτοκίνητο πέρα για πέρα «λογικό». Οι επεμβάσεις του λοιπόν περιορίστηκαν σε εμπρός σπόιλερ, πλευρικά μαρσπιέ, διαχύτη και κατόπιν παραγγελίας καπό με «φούσκα». Και φυσικά όλα τα στοιχεία του body kit είναι ανθρακονημάτινα.

Το κοσμητικό πακέτο συμπληρώνεται από τις ζάντες, για τις οποίες ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει από μια γκάμα επτά διαφορετικών σχεδίων και με διάμετρο που φτάνει τις 21 ίντσες. Τα σχέδιά τους μπορείτε να τα δείτε στις φωτογραφίες.

Σε τεχνικό επίπεδο, ο Hamann εξέλιξε έναν αναπρογραμματτισμό στην ηλεκτρονική διαχείριση της M4 Cabriolet, επιτρέποντας στον τρίλιτρο TwinPower Turbo με τους έξι κυλίνδρους σε σειρά να ανέβει από τους 431 στους 517 PS και από τα 56,1 στα 71,4 kgm.

Για τους πιο «μερακλήδες», υπάρχει κιτ LED που φωτίζει το πάτωμα με το λογότυπο του βελτιωτή, κάθε φορά που ανοίγεις την πόρτα.

[Πηγή Hamann Motorsport]