BMW M135i από την Manhart Racing

Ένα πλήρες βελτιωτικό πακέτο για την BMW M135i από την Manhart Racing

Όχι μόνο πολύ πιο μπάνικη, αλλά και αρκετά πιο γρήγορη μπορεί να κάνει τη δική σου BMW M135i η Manhart Racing. Εξωτερικά, το μαύρο ματ χρώμα του αυτοκόλλητου που καλύπτει ολόκληρο το αυτοκίνητο «σπάει» από κίτρινες πινελιές στα sideskirts, σε στοιχεία του προφυλακτήρα και στις δαγκάνες τον φρένων.

Επιπρόσθετα, οι ζάντες σε διάσταση 8,5Jx19” εμπρός και 9,5Jx19” πίσω με τα χαμηλοπρόφιλα Michelin Super Sport συμπληρώνουν το παζλ της εξωτερικής εμφάνισης, προσθέτοντας στο δυναμισμό της μετατροπής. Παρόμοιοι κιτρινόμαυροι χρωματικοί συνδυασμοί έχουν υιοθετηθεί και στο εσωτερικό της M135i, με αλκαντάρα και δέρμα να συνταιριάζονται με τα καθίσματα της BMW Μ Performance.

Και φτάνουμε στα πιο σημαντικά, κοινώς στο μοτέρ. Εδώ, το πακέτο περιλαμβάνει αύξηση 85 ίππων στη μέγιστη ισχύ, ενώ η μέγιστη ροπή αυξάνεται κατά 11,2 kgm, με τα νούμερα τελικά να δείχνουν 405 PS ισχύος και 57,1 kgm ροπής για τη Γερμανίδα κυρία. Όλα αυτά μέσω τοποθέτησης νέας εξάτμισης και μιας πρόσθετης μονάδας ελέγχου στο μοτέρ. Λογική και η αναβάθμιση στα φρένα, με 8πίστονα διαστάσεων 380x32 mm εμπρός και 4πίστονα πίσω. Eπίσης λογική είναι και η αναβάθμιση της ανάρτησης με KW Clubsport, αλλά και το LSD της Quaife. Πλήρης η βελτιωτική προσέγγιση, υπερπλήρης η προσφερόμενη απόλαυση!