Αυτή είναι μια σωστή BMW X6!

Η Lumma Design παίρνει ως βάση την επερχόμενη Χ6 που παρουσιάστηκε πρόσφατα και δημιουργεί ένα πραγματικά ονειρικό αυτοκίνητο, με πραγματικά πεζό όνομα - LUMMA CLR X 6 R.

Η Lumma Design προσεγγίζει τη νέα X6 με τον κατάλληλο τρόπο: τη φαρδαίνει και τη χαμηλώνει στο μάτι, χρησιμοποιώντας ένα καινούργιο bodykit που δίνει 10 επιπλέον εκατοστά πλάτους! Το ανθρακονημάτινο bodykit επεμβαίνει σε αρκετά σημεία του αυτοκινήτου, με αλλαγές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, τα sidekirts, αλλά και με νέα πίσω πτέρυγα, diffuser, αλλά και καπό και μάσκα εμπρός.

Η Lumma CLR X 6 R φοράει ζάντες Lumma CLR Racing με ελαστικά Vredestein Ultrac Vorti διαστάσεων 295/30-22 εμπρός και 335/25-22 πίσω. Αυτό είναι στάνταρ - οι επιλογές για το εσωτερικό όμως είναι σχεδόν άπειρες, αναλόγως των επιθυμιών του κάθε αγοραστή. Ο κατάλογος περιλαμβάνει δέρματα, αλκαντάρα, ανθρακονήματα, καθίσματα, τιμόνια, πατάκια... ό,τι μπορείς να φανταστείς αντικαθίσταται.

Και για να ολοκληρωθεί το παζλ, η γερμανική εταιρεία αναβαθμίζει το μοτέρ με νέα εξάτμιση και αναπρογραμματισμό, αυξάνοντας την ισχύ στα 590 άλογα από τα εργοστασιακά 450 και τη ροπή στα 86,7 kgm από τα 66,2 kgm του εργοστασιακού. Κάπως έτσι η τελική ταχύτητα φτάνει τα 295 km/h. Και, το κυριότερο, πλέον η Χ6 δείχνει όσο απειλητική πρέπει!