Ανανεωμένη Porsche 991.2 Turbo S @ Nürburgring

O δοκιμαστής της Porsche γράφει εντυπωσιακούς γύρους στο Nürburgring Nordschleife, περνώντας τους πάντες απ’ όπου μπορεί.

2015 Porsche 991.2 Turbo S facelift tested very aggressively on the Nürburgring!

Γλιστρώντας, σπρώχνοντας, υπερστρέφοντας… Πού; Μα, στο Nürburgring Nordschleife... Έτσι η Porsche αρέσκεται στο να δοκιμάζει τα αυτοκίνητά της. Και αυτή νέα 991.2 Turbo S facelift κάνει όλα τα παραπάνω εντυπωσιακά με το αυτοκίνητο να ακροβατεί στο όριό του.

Να θυμίσουμε ότι η Porsche παρουσίασε τη 911 Turbo και Τurbo S στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήδη από τον Δεκέμβριο δοκιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της. Μαζί με αυτή, πιστεύεται ότι η Porsche δοκιμάζει και κάποιο «πακέτο επιδόσεων», χωρίς βέβαια αυτή η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί.  
 
Η facelift 911 Turbo S που βλέπουμε στο video είναι προφανώς άμεσα αναγνωρίσιμη ως τέτοια, αλλά φορά νέο εμπρός προφυλακτήρα με ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα. Η σειρά φώτων ημέρας LED έχει και αυτή ανασχεδιαστεί, ενώ πίσω νέος είναι ο προφυλακτήρας, καθώς και τα ελαφρώς μεγαλύτερα φανάρια.

Λόγος δεν έχει γίνει ούτε για κάποια αλλαγή στον τομέα των επιδόσεων, οπότε να υπενθυμίσουμε ότι το μοτέρ είναι η πρόσφατη εξέλιξη της έκδοσης τούρμπο του 3,8λιτρου μπόξερ της Porsche που αποδίδει 520 PS στην 911 Turbo και 560 PS στην 911 Turbo S.

Τα επίσημα νούμερα των επιδόσεων είναι 0-100 km/h σε 3,4” (3,5" για την Cabriolet) και 3,2” αντίστοιχα, με την τελική ταχύτητα και για τα δύο αυτοκίνητα να είναι 320 km/h.

[Πηγή TouriClips μέσω YouTube]