Soft Tuning: Insignia OPC από τα χεράκια του Irmscher

Ο Irmscher εκμεταλλεύτηκε το Auto Shanghai 2015 για να παρουσιάσει τη βελτιωμένη έκδοση του Opel Insignia OPC. Με look και παραπάνω άλογα.

To Insignia OPC του Irmscher, που παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, στο αισθητικό πεδίο ενσωμάτωσε λίγες προσθήκες στο αμάξωμα εμπρός, ενώ πίσω αντικαταστάθηκε ο μαμά διαχύτης και τοποθετήθηκε πτέρυγα πάνω στο καπό.

Ο Γερμανός βελτιωτής επιμένει να τονίζει ότι το σύνολο των προσθηκών στο αμάξωμα είναι αεροδυναμικά εξελιγμένο σε σήραγγα και προβλέφτηκε να ενσωματωθούν αντάξια ενός εργοστασιακού κιτ. Επιπλέον χρησιμοποιήθηκε μια ελαφριά κόκκινη διακόσμηση, προκειμένου να τονιστεί ο πλεονάζων σπορ χαρακτήρας αυτού του Insignia OPC.

Στο δυναμικό κομμάτι της βελτίωσης, κάτω από το καπό, το 2,8λιτρος κινητήρας V6 πέρασε από τα 325 στα 370 άλογα, με τον αναπρογραμματισμό της ηλεκτρονικής διαχείρισης και την τοποθέτηση καινούργιας εξάτμισης. Το σασί φροντίστηκε ανάλογα με νέα ρύθμιση της ανάρτησης ύστερα από εξέλιξη στην πίστα του Nürburgring, κερδίζοντας ταυτόχρονα και μερικά εκατοστά χαμηλώματος για πιο σπορ πάτημα.    

Στην καμπίνα, ο Irmscher ανακοίνωσε ότι μπορεί να ανταποκριθεί με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, ανάλογα με το τι θα ζητήσει ο πελάτης.

[Πηγή Irmscher]