Range Rover Sport 400-LE by Kahn Design [video]

Ο Project Kahn, σπεσιαλίστας της βελτίωσης με βάση τα αγγλικά 4x4 παρουσιάζει το πρόσφατο πρότζεκτ του: Το Range Rover Sport 400-LE.

Ο Project Kahn με το Range Rover Sport 400-LE, έφτιαξε ένα πετυχημένα εξατομικευμένο αυτοκίνητο, συνδυάζοντας τη μαστοριά με τη διακριτικότητα.

Οι  τροποποιήσεις που έκανε ο Kahn είναι σημαντικές, καθώς οι προφυλακτήρες αντικαταστάθηκαν από ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία που όμως δεν αλλάζουν άρδην τη μορφή του Range Rover Sport, αλλά του δίνουν ένα επιπλέον αγριάδας και αποκλειστικότητας

Οι πιο ορατές αλλαγές βρίσκονται στον εμπρός προφυλακτήρα, αλλά και στον πίσω που ενσωματώνει ένα διαχύτη «στολισμένο» με σπορ εξάτμιση με μεγάλες μπούκες. Το ανθρακόνημα βρίσκεται σε ευρεία χρήση, τόσο στα πρόσθετα στοιχεία όσιο και στις διακοσμήσεις. Το βελτιωμένο lοok συμπληρώνεται από αλουμινένιες ζάντες μεγάλης διαμέτρου και βαμμένες κόκκινες τις δαγκάνες των φρένων.

Στην καμπίνα, το ρετουσάρισμα είναι εξίσου σημαντικό, με δερμάτινο σαλόνι κατά παραγγελία του πελάτη, καθώς και πολλά καινούργια τροποποιημένα κομμάτια: Όργανα, «ουρανός», ντουλαπάκι συνοδηγού κ.λπ.

Η ετυμηγορία μας είναι ότι το Sport 400-LE είναι τελειοποιημένο  σύμφωνα με το στιλ του Project Kahn: Βελτιώνουμε με κομψότητα, σεβόμενοι πάντα τη βάση και την καταγωγή της.   

[Πηγή Project Kahn]