Μια Corvette C7 Stingray widebodied

Η TSDesigns αναλαμβάνει να εξατομικεύσει τη Stingray όσο πιο αμερικανικά γίνεται.

Αδιαμφισβήτητα η Chevrolet Corvette C7 Stingray είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο. Άγριο, επιθετικό, με ρευστή σιλουέτα και σαφώς μέσα στην εποχή του. Με λίγα λόγια έχει όλα τα επιχειρήματα για να τα βάλει με τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.  

Στον αισθητικό τομέα είναι πλήρης και δεν απαιτεί καμία μετατροπή, τουλάχιστον στη θεωρία. Διότι, ο βελτιωτής TSDesigns δημιούργησε ένα κιτ «Widebody», ιδιαίτερα επιθετικό και επιτυχημένο. Και έτσι η Chevrolet Corvette C7 Stingray έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακή, χάρη στα φαρδιά φτερά εμπρός (+5 cm), όπως και πίσω (+10 cm). Λογικά και οι προφυλακτήρες αναθεωρήθηκαν αναλόγως, για να δοθεί η προσήκουσα προσοχή στην ομοιογένεια του συνόλου, έτσι ώστε όλα να δίνουν με τη σειρά τους την εντύπωση ότι είναι «μαμά»... ή σχεδόν. Και τούτο παρά τη βαφή που βγάζει μάτι και τις ανθρακονημάτινες προσθήκες (εμπρός μάκτρο, πτέρυγα…) που προδίδουν την εξατομίκευση.

Για να γεμίσουν τα φαρδιά φτερά, οι ζάντες αντικαταστάθηκαν με F2.19 της Forgiato. Εμπρός τοποθετήθηκαν 9,5Jx21 και πίσω 12Jx22, o οποίες ντύθηκαν με λάστιχα Toyo Proxes, 265/30R21 και 305/25R22 αντίστοιχα. Τοποθέτηση σε γενικές γραμμές παράλογη, που παραδόξως δεν φαίνεται και τόσο, μόλις τοποθετηθούν οι ζάντες στο αμερικανικό κουπέ.

[Πηγή TSDesigns]