Τα Έπιπλα ενός BURNer

Για ρίξε μια ματιά στα έπιπλα του δωματίου σου. Πιστεύεις πως σου αρμόζουν? Η διαφορετικότητα σου βγαίνει μόνο στο αυτοκίνητο ή και στην σφραγίδα της ζωής σου?

Η φιλοσοφία της εξέλιξης και της διαφορετικότητας, βασίζετε στην πρωτοτυπία αλλά και την φαντασία που διαθέτει ο καθένας μας.
Μέσα από αυτή βρίσκουμε τα ερείσματα ώστε να δείξουμε όλες τις πτυχές του εαυτού μας. Η μεγαλύτερη απόδειξη, είναι το αυτοκίνητο που κυκλοφορούμε αλλά, τα περιθώρια που έχουμε δεν έχουν ταβάνι. Δεν είναι καινούργια η τρέλα με τα έπιπλα από μέρη των αυτοκινήτων, όμως τα τελευταία χρόνια τα δείγματα δουλειάς που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας, πληθαίνουν και μοιάζουν πιο πολύ με έργα αφηρημένης τεχνολογικής τέχνης, παρά με κάποιο παλιό μοτέρ που είχες «τινάξει» σε κάποια κόντρα. Το μεράκι είναι το βασικότερο συστατικό, και η άφθονη υπομονή. Ένα από τα πιο συνηθισμένα έπιπλα που θα τύχει να δούμε, είναι ένα τραπεζάκι σαλονιού. Και αν η pop μόδα με τις παλέτες είναι ήδη παρωχημένη, τότε το τραπεζάκι με ένα νικελωμένο V12 από κάτω, θα γίνει το θέμα συζήτησης από όλους τους φίλους σου. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι τεχνίτης ώστε να το κατασκευάσεις. Φαντασία χρειάζεσαι και κάποιες παλιές ζάντες από το αγαπημένο σου BMW ώστε να έχεις το δικό σου προσωπικό τραπεζάκι. Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις μέρη ενός αυτοκινήτου, αφού το ίδιο μπορείς να κάνεις και με ανταλλακτικά από το παπί σου π.χ. Οι κατασκευές και τα διαφορετικά έπιπλα, σταματούν ακριβώς εκεί που σταματά και η φαντασία σου! Μπορείς να φτιάξεις ένα minibar ή ακόμα και ένα στερεοφωνικό να παίζει μέσα από το τραπεζάκι σου.
Μήπως ήρθε η ώρα τελικά να δεις με άλλο μάτι, εκείνα τα παλιά, χαλασμένα ανταλλακτικά της αποθήκης σου?