Επαγγελματίας ντρίφτερ χωρίς χέρια

Η δύναμη της θέλησης αρκεί για να υπερβείς εμπόδια που εκ πρώτης όψεως, αλλά και εκ της φύσεως του εγχειρήματος, φαίνονται ανυπέρβλητα.

Drift.ro Shorts: Polish Pro Drifter Bartosz drifts using his feet part 2

Δεν μπορείς να αφήσεις λίγες ήττες στη ζωή σου να σε εμποδίζουν να πετύχεις τους στόχους σου. Και η αλήθεια αυτή επαληθεύεται στα motorsports όσο τίποτα άλλο στη ζωή.

Αν  θέλετε λοιπόν ένα εμπνευσμένο παράδειγμα για τα παραπάνω, για κάποιον που δεν αφήνει τις ατυχίες να στέκονται εμπόδιο στο δρόμο του, δείτε τον επαγγελματία ντρίφτερ Bartosz Ostalowski. Μπορεί να μην έχει χέρια, αλλά αγωνίζεται με το ένα… πόδι στο τιμόνι.

Και είναι πράγματι καταπληκτικό να βλέπεις κάποιον να ντριφτάρει, χρησιμοποιώντας το ένα πόδι του για οποιοδήποτε χειρισμό. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ostalowski είναι σε θέση να το κάνει σε επαγγελματικό και αγωνιστικό επίπεδο το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Για να φτάσει να κάνει το επαγγελματικό ντίφτινγκ του πραγματικότητα, χρησιμοποιεί ένα τροποποιημένο Nissan Skyline R34 με αυτόματο σασμάν και μοτέρ LS V8 της General Motors.

Εάν παρακολουθήσετε το βίντεο, και κατά κάποιον τρόπο δεν πιστεύετε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν όσα κάνει ο Ostalowski δεν είναι δυνατόν, το κλιπ εμφανίζει κι άλλη μια επιβεβαίωση για το τι καταφέρνει. Cut, δηλαδή μοντάρισμα εσωτερικών και εξωτερικών λήψεων από τον ίδιο γύρο.