Soft tuning: Μια Huracán by GMG

Η διακριτική βελτίωση της εμφάνισης συνδυάζεται αρμονικότατα με το soft μηχανολογικό tuning αυτής της Lambo από την GMG Racing.

H Lamborghini τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης από τους Αμερικανούς βελτιωτές. Εδώ και πολλά χρόνια, η Gallardo βελτιώνεται σε κάθε επίπεδο, με τη Huracán να έχει πάρει πλέον τη σκυτάλη και την GMG Racing να μας δίνει ένα πρώτο δείγμα για τη δουλειά της.

Τη στιγμή που η Underground Racing εργάζεται ήδη για μια μετατροπή που θα της τοποθετήσει δύο τούρμπο, η GMG προτείνει ένα πρόγραμμα εξατομίκευσης σαφώς πιο soft και λιγότερο μεγαλεπήβολο. Η πρώτη τροποποίηση έρχεται στον τομέα της εξάτμισης. Το στοκ σύστημα αντικαθίσταται από ένα άλλο, εξελιγμένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εξοικονομηθούν 20 kg, αλλά και να προσθέσει στον V10 της Huracán 25 άλογα, περνώντας από τους 610 στους 635 PS.

Στον αισθητικό τομέα, η Huracán της GMG Racing φορά ζάντες ADV1, 20άρες εμπρός και 21ιντσες πίσω, όλες ντυμένες με Pzero. Μια αλλαγή που πηγαίνει πακέτο με κοντά ελατήρια στην ανάρτηση, προερχόμενα από τη Novitec.

Σημειώνουμε ακόμη την πτέρυγα της Vorsteiner από ανθρακόνημα, όπως και η επικάλυψη του συνόλου του αμαξώματος. Χρειάζεται ακόμη να αναγνωρίσουμε ότι όλο το αισθητικό πακέτο είναι διακριτικό και τέλεια εναρμονισμένο με το tuning της αμερικανικής εταιρείας. 

[Πηγή GMG Racing]