Lambo Huracán με 1.000+ PS

Η Underground Racing κατά την προσφιλή επιχειρηματική τακτική της ετοιμάζει μια Huracán για drag race.

Η Underground Racing έχει εξελίξει μια αρκούντως σεβαστή επιχείρηση γύρω από τη βελτίωση των Lamborghini.

Και για του λόγου το ασφαλές, υπάρχει ένας επίσης σεβαστός αριθμός αυτοκινήτων, εξελιγμένος από το βελτιωτή αυτόν, που εμφανίζουν αξιόλογα αποτελέσματα στα αμερικανικά drag strip και όχι μόνο. Συνεπώς η εξέλιξη ενός προγράμματος βελτίωσης προορισμένου για τη Huracán ακούγεται λογικότατο.

Όπως συνηθίζει, η Underground Racing δεν ασχολείται με την αισθητική βελτίωση. Για την περίπτωση και για το στάδιο 1 ή το ενδιάμεσο στάδιο, όπως το λέει η ίδια, μπαίνουμε κατευθείαν στα «βαριά» με ένα κιτ biturbo που βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης, Σύμφωνα με την εμπειρία του βελτιωτή και με πεδίο ήδη εφαρμοσμένης λύσης την Gallardo, τα αποτελέσματα θα αξιοποιηθούν σε ευρεία κλίμακα όσον φορά την αξιοπιστία του κινητήρα, αλλά και των περιφερειακών συστημάτων, όπως η μετάδοση. Μια επίπονη εργασία προτού το αυτοκίνητο βγει στο δρόμο για την πρόβα τζενεράλε.   

Η υπό βελτίωση Huracan αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση των δοκιμών και αναμένουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα η Underground Racing να δημοσιοποιήσει τα πρώτα νούμερα. Που για την περίπτωση της μέγιστης ισχύος εικάζουμε ότι θα είναι πάνω από τους 1.000 PS. Οπότε ραντεβού σε λίγες ημέρες, καθώς η Underground Racing έχει υποσχεθεί να μας δώσει τις πρώτες δοκιμές σε video. Και αν το «εργαλείο» προορίζεται για μια ακόμη φορά για drag race, η τεχνολογική επίδειξή του παραμένει εξίσου εντυπωσιακή.  

[Πηγή Underground Racing]