Ο Abt βελτιώνει το νέο VW Passat, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015

Η ΑΒΤ Sportline, μάστορας στη βελτίωση των μοντέλων του γκρουπ της VW, αυτή τη φορά ασχαλήθηκε με το COTY 2015 και μάλιστα στην κορυφαία ντίζελ εκδοχή του και σε αμάξωμα Variant.

Προσφάτως εκλεγμένο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015, το Volkswagen Passat 2015 αποτελεί στρατηγικό αυτοκίνητο για το Γερμανό κατασκευαστή. Αλλά και για τον βελτιωτή Abt, ο οποίος αποκάλυψε ένα ακόμα πλήρες πρόγραμμα tuning και μάλιστα σε αμάξωμα Variant (στέισον0.

To αυτοκίνητο που επελέγη ως βάση για το αυτοκίνητο επίδειξης είναι ένα BiTDi με 240 PS. Ένα αυτοκίνητο με εξαιρετικό μηχανολογικό πακέτο, στο οποίο ο Abt προτείνει παρόλα αυτά και μηχανική βελτίωση μέσω του αναπρογραμματισμού της ηλεκτρονικής διαχείρισης, ανεβάζοντάς το στα 280 άλογα. Όπως είναι λογικό, ο βελτιωτής ανακοινώνει ότι οι μηχανικές ανοχές του εργοστασίου έχουν γίνει σεβαστές και ότι η αξιοπιστία δεν επλήγη.   

Για τον αισθητικό τομέα εξελίχτηκε ειδικά ένα κιτ για την καροσερί του Passat. Πρόκειται για ένα body kit που συνίσταται από προσθήκες εμπρός και πίσω, χαμηλά στο αμάξωμα, στη μάσκα και στους εξωτερικούς καθρέφτες. Το ύψος του αμαξώματος κατέβηκε μερικά εκατοστά, ενώ τοποθετήθηκαν ζάντες DR Mystic Black των 21”.

Μια προσωπικότητα καθαρή, συνεκτική και σε απόλυτη φάση με τα ειωθότα του οίκου Abt.

[Πηγή ABT Sportsline]