Η Prior Design βάζει χέρι στο GT-R

Αυτό το Nissan GT-R υπέστη σημαντικές βελτιώσεις από την Prior Design, τόσο μηχανικά όσο και στο αμάξωμα.

Μπορεί το Nissan GT-R να οδεύει ολοταχώς προς τη σύνταξη, να δούμε αν θα είναι και με ρήτρα ελλείμματος, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Prior Design να βάλει το χεράκι της.

Έτσι το ιαπωνικό σούπερκαρ (R35) φρεσκαρίστηκε με τη τοποθέτηση wide body «PD750WB». Η τροποποίηση αυτή περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από μέρη aftermarket. Ξεκινώντας από εμπρός υπάρχει καινούργιος προφυλακτήρας με μεγαλύτερες εισαγωγές και ένα χειλάκι στο εμπρός σπόιλερ, ενώ στα πλάγια πάρχουν μεγαλύτερες custom «φούστες» και νέες ζάντες ελαφρού κράματος σε 21 ίντσες.

Το πίσω μέρος του GT-R φιλοξενεί πλέον ένα διαχύτη τριών κομματιών, με κάθετα πτερύγια, και με επιπλέον κόστος η Prior Design αναλαμβάνει να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο προεκτάσεις θόλων, οκτώ κομματιών, κατασκευασμένες από ανθρακόνημα.

Μαζί με την απειλητική όψη αυτού του GT-R R35, η Prior Design βελτίωσε και το 3,8λιτρο 6κύλινδρο μοτέρ που από τα στοκ 608 PS και 66,4 kgm ανεβάζοντάς το στους 780 PS και 83,6 kgm. Επιπλέον, η Prior Design εφοδιάζει το αυτοκίνητο με καταλυτικό μετατροπέα free-flow 200 κυψελών και με έλεγχο του κλαπέτου, καθώς και μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση coil-over Variant 3 της KW.

[Πηγή Prior Design]