Η Kahn και το Orange Wrangler Sahara

Εάν κουραστήκατε να βλέπετε την Project Kahn να βελτιώνει Land και Range Rover, τότε η τύχη σας χαμογέλασε.

Αυτή τη φορά η Project Kahn «ξέχασε» τα διάφορα Land και Range έπιασε στα χέρια της το Jeep Wrangler Sahara 2 Door CJ300. Όχι η ίδια ακριβώς, αλλά η Chelsea Truck Company.

Ένας βελτιωτικός οίκος που αποτελεί τμήμα της Kahn Design, αλλά εξειδικεύεται στη βελτίωση των Defender και Wrangler. Κι αυτό το μαγαζί ανήκει στον Afzal Kahn και η βελτίωση που προσφέρει φέρει τη σφραγίδα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που επιδεικνύει η Kahn Design, αλλά υπό διαφορετικό όνομα.

Επί την ουσίας τώρα, το Wrangler ήταν πάντα ένα μπάνικο αυτοκίνητο αλλά με την επέμβαση της Chelsea Truck Company, η εκδοχή που βλέπουμε γίνεται απολαυστική. Και καθώς η φιλοσοφία της Kahn του πηγαίνει, το Jeep χρειάζεται μόνο λίγο στιλ, άνεση και αυθεντικότητα.

Το χρώμα του αμαξώματος ονομάζεται Sunset Orange και συνδυάζεται με γυαλιστερές μαύρες διακοσμήσεις, δίνοντας ένα πολύ χαρακτηριστικό χρωματικό κοντράστ στο αυτοκίνητο. Τα φιμέ εμπρός φανάρια του είναι πράγματι ταιριαστά και ενισχύουν το σκληροτράχηλο look του Wrangler της CTC.

Το αυτοκίνητο πατά σε τέσσερις 17ινστες ζάντες Satin Black Jeep 1941 που είναι ντυμένες με λάστιχα all terrain Copper Discoverer, διαστάσεων 285/70 R17.

Στην καμπίνα, η πρακτική και αυθεντική πλευρά του πραγματικού 4x4 δεν αποτελεί υπόδειγμα άνεσης. Αλλά η CTC και η Kahn αναλαμβάνουν να συναντηθούν κάπου αυτοί οι δύο κόσμοι. Έτσι τα καθίσματα πλέον ντύθηκαν με καπιτονέ δέρμα και διαθέτουν ασορτί ραφή. Και αν το καλοπροσέξεις, τα πάντα μέσα στην καμπίνα ντύθηκαν με δέρμα.
 
Για ένα τέτοιο Jeep Wrangler από την Chelsea Truck Company θα κληθείτε να πληρώσετε στην Αγγλία £31.875 ή €44.350.