H Prior Design κουρδίζει την Ferrari 458 Italia

Η Prior Design επεξεργάστηκε ένα βελτιωτικό πακέτο για την αναβάθμιση της Ferrari 458 Italia.

Ακόμα και τώρα που αντικαταστάθηκε από την 488 GTB, η 458 Italia παραμένει μια αχτύπητη πλατφόρμα με ισχυρό δυναμικό στο μυαλό των βελτιωτών.

Κάπως έτσι λοιπόν προσέγγισε το θέμα και η Prior Design, προσαρμόζοντας το δικό της body kit στο αυτοκίνητο και ανεβάζοντας τους πόντους στην έντασή του. Η δουλειά αρχίζει από εμπρός, όπου τοποθετείται νέος προφυλακτήρας με πλευρικά πτερύγια, μαζί με νέο, διαφορετικό καπό, ενώ το προφίλ του αυτοκινήτου αποκαλύπτει νέες «φούστες» με προσθήκες πίσω για τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα.

Πίσω υπάρχει επίσης νέος προφυλακτήρας που ενσωματώνει ένα διαχύτη, ενώ σχεδιάστηκε και πτέρυγα στην πίσω πόρτα για παραπάνω downforce στον πίσω άξονα. Η Prior Design αντικατέστησε τις στοκ ζάντες με άλλες σε 21 και 22 ίντσες, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Βέβαια, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν διάφορα σχέδια από BBS, ADV.1, HRE και Vossen.  

Κάτω από το καπό, ο 4,5λιτρος V8 «φορτώθηκε» με ένα power pack που τον ανεβάζει 45 άλογα, φτάνοντας τους 615 PS. Το πακετάκι αύξησης της ισχύος προήλθε μέσω βελτιστοποίησης του software της ECU και με τη χρήση custom συστήματος εξάτμισης, η οποία δοκιμάστηκε για την περίπτωση στο Nürburgring.

[Πηγή Prior Design]