Φτιάξε ό,τι Brabus θέλεις, τσάμπα!

Η Brabus εξέλιξε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον εργαλείο εικονικής βελτίωσης για να φτιάξεις διαδικτυακά το αυτοκίνητο των «αναγκών» σου.

Αν κι εσείς όπως κι εγώ ονειρεύεστε να μπορέσετε κάποτε να πληρώσετε για μια Brabus και δεν έχετε τα μέσα, μάλλον προέκυψε μια ενδιάμεση λύση. Ο Γερμανός βελτιωτής έθεσε στη διάθεσή μας ένα διαμορφωτή, configurator στα ελληνικά, που μας επιτρέπει να παραμετροποιήσουμε το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.   

Είσαι, δεν είσαι φίλος του κόσμου της βελτίωσης και της εξατομίκευσης, χρειάζεται να γνωρίζεις ότι η Brabus προτείνει «μηχανήματα» τα οποία δυστυχώς απευθύνονται σε μια ιδιαίτερα περιορισμένη πελατεία. Για να βοηθήσει λοιπόν τους δυνητικούς πελάτες της (και τους άλλους) να διαμορφώσουν τις μελλοντικές αγορές τους, η Brabus εξέλιξε ένα εργαλείο παραμετροποίησης.  

Πολύ απλό στη χρήση, ο διαμορφωτής αυτός επιτρέπει αφού έχεις διαλέξει το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει, να το εξατομικεύσεις σε όλα τα πεδία: Αισθητικό, μηχανικό, χαμήλωμα, ζάντες κ.λπ. Χωρίς να λείπουν μάλιστα από τον configurator της Brabus οι μικρές λεπτομέρειες της εξατομίκευσης, της εργονομίας και του εσωτερικού.

Βέβαια, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μας λείπει: Η τιμολόγηση. Ένα στοιχείο που ίσως αποτελεί κάτι τις το αδιάφορο για την πελατεία της Brabus, αλλά θα είχε πλάκα να βλέπεις πού φτάνει το αυτοκίνητο που θα «έφτιαχνες».

Ακόμη κι έτσι όμως, πατήστε το link και αρχίστε να φτιάχνετε Brabus αβέρτα! Τσάμπα είναι! Brabus Car Configurator