BMW M4 Coupé GTS @ Nordschleife [scoop video]

Η BMW M4 Coupé GTS απαθανατίστηκε σε video κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Nürburgring Nordschleife και μάλιστα με μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα.

2016 BMW M4 GTS Testing with Bigger Rear Wing on the Nurburgring

Σε συνέχεια της online αποκάλυψής της σε σύστημα παραγγελιών Αμερικανού ντίλερ, η M4 GTS Coupé επιστρέφει στο προσκήνιο του web με ένα κατασκοπευτικό video από την Πράσινη Κόλαση.

Η διαφορά από τις προηγούμενες εμφανίσεις της σε φωτογραφίες και video scoop είναι ότι αυτή τη φορά κάνει χρήση μιας αισθητά μεγαλύτερης πίσω πτέρυγας. Η ενισχυμένη M4 πιστεύεται ότι φορά κεραμικούς δίσκους και θα είναι σχεδόν 70 PS ισχυρότερη από την υπάρχουσα Μ4 των 431 PS, φτάνοντας τους 500 ίππους. Η GTS θα προσφέρεται αποκλειστικά με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT και το βάρος θα είναι σχεδόν 100 kg μικρότερο λόγω της αφαίρεσης των πίσω καθισμάτων και την αντικατάσταση των εμπρός με ανθρακονημάτινα.

Ακόμη αναμένεται να έχει ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις στο αμάξωμα, εμπρός φώτα λέιζερ και πίσω φανάρια OLED, με την BMW όμως να μην έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τίποτα από τα παραπάνω.

Η επιπλέον ισχύς σε συνδυασμό με το χαμηλότερο βάρος αναμένεται να δώσεις καλύτερες επιδόσεις, με την M4 GTS να χρειάζεται χρόνο κάτω από τα τέσσερα δευτερόλεπτα για το 0-100 στη θέση των 4,1” που χρειάζεται η στάνταρ M4 Coupé με το DCT και τα 4,3” με το χειροκίνητο 6άρι.

Όσον αφορά το λανσάρισμα, το πρωτότυπο της BMW M4 GTS Coupe θα αποκαλυφθεί τον προσεχή Αύγουστο στο Pebble Beach, ενώ η έκδοση παραγωγής αναμένεται ή στο North American International Auto Show στο Detroit τον Ιανουάριο ή στο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016.

[Πηγή video cvdzijden]