34th Wörthersee GΤi Meeting, όλη η δράση σε τέσσερα video

Η Wörthersee είναι η ονομασία μιας αυστριακής λίμνης που αποτελεί πόλο έλξης για το τοπικό τζετ σετ κατά τη θερινή περίοδο.

Στην Αυστρία, κάθε Μάιο, στη λίμνη Wörthersee, η εξατομίκευση και το tuning έχουν την τιμητική τους. Όσοι πιστοί, λοιπόν, απολαύστε το. Και σας προτείνουμε να το κάνετε μέσα από αυτά τα τέσσερα video που σας παραθέτουμε.

Το 2015 βρίσκει το Wörthersee GΤi Meeting να γιορτάζει τα 34α γενέθλιά του. Αρχικά αφιερωμένο στο Golf GTI, στη συνέχεια διευρύνθηκε και υποδέχεται αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες και απ’ όλα τα είδη, αν και το γκρουπ VW εκπροσωπείται ιδιαίτερα ισχυρά.

Η σύναξη αυτή όμως έχει κατακυρωθεί πλέον και ως ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο μέρος, όπου οι κατασκευαστές παρουσιάζουν ειδικές εκδόσεις σχεδόν για κάθε μοντέλο τους. Εφέτος λοιπόν είδαμε το Golf GΤΙ Performance, το Clubsport, το Škoda Fabia R5 Combi, το Pick-up FUNstar ή ακόμη το TT Clubsport Concept από τη μεριά της Audi.

Από την πλευρά των ιδιωτών και των βελτιωτών, το επίπεδο είναι επίσης πολύ υψηλό. Και στο Wörthersee δεν βρίσκεις παρά μόνο κορυφαία μοντέλα και με επίπεδο tuning απλησίαστης ποιότητας. Όποιο κι αν είναι το πεδίο βελτίωσης, μηχανικό ή κοσμητικό, είναι σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακό.

Σας παραθέτουμε λοιπόν τέσσερα video για να μπορέσετε να μπείτε στο κλίμα αυτού του μοναδικού σόου.