Πάρε ανοιχτό R8 και φτιάξ’ το PPI Razor Spyder GTR

Το PPI Razor Spyder GTR αποτελεί ένα πρότζεκτ ριζοσπαστικά φιλόδοξο στην αισθητική προσέγγισή του, αλλά και ακραίο όσον αφορά τη μηχανολογική βελτίωση, αφού αποδίδει 800 άλογα.

Η Speed Design αναλαμβάνει να σας φτιάξει ακόμα και τις πόρτες see through στο Audi R8 Spyder V10, αλλά να σας βάλει και τούρμπο, φτάνοντας τους 800 PS!

Η Speed Design βάσισε ένα σημαντικό μέρος της δραστηριότητάς της στη βελτίωση του Audi R8. Το PPI Razor Spyder GTR αποτελεί ένα πρότζεκτ ριζοσπαστικά φιλόδοξο στην αισθητική προσέγγισή του, αλλά και ακραίο όσον αφορά τη μηχανολογική βελτίωση, αφού αποδίδει 800 άλογα.  

Στην κουπέ διαμόρφωση, το PPI Razor V10 που είχε βελτιώσει η Speed Design ήταν ήδη άκρως εντυπωσιακό, αλλά με το πέρασμά της στο Spyder πηγαίνει το πράγμα ακόμα μακρύτερα. Το σλόγκαν του βελτιωτή με έδρα το Belmont στην California είναι  «Σχεδιασμένο στην California, εξελιγμένο στη Γερμανία», κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε «βελτίωση υπερβάλλουσας ποιότητας». Και για του λόγου το ασφαλές, το κιτ του αμαξώματος που φορά το R8 Spyder είναι πραγματικά εντυπωσιακό και τέλεια ενσωματωμένο.

Στο μηχανολογικό κομμάτι, ο V10 του R8 με βελτίωση Σταδίου 1 φτάνει τους 621 PS, αλλά για όποιον θέλει κάτι ακόμα πιο δυναμικό, υπάρχει έκδοση με τούρμπο που ανεβάζει την ισχύ στους 800 ίππους.

Σε αυτήν, την πιο ακραία και κραυγαλέα εκδοχή του, το PPI Razor Spyder GTR στοιχίζει σχεδόν 300 χιλιάρικα!

[Πηγή Speed Design]